LICHTPLANNERS biedt oplossingen voor uw vragen en wensen met betrekking tot verlichting en aansturing hiervan, wij zijn specialist. Wij leveren in samenspraak met de opdrachtgever een lichtontwerp en technisch lichtplan aan, deze zal altijd een passend antwoord zijn op uw vraag naar verlichting. Lichtplanners heeft uw wensen, uw stijl, uw budget continu voor ogen.

De lichtontwerpers staan bekend om hun creatieve en vernieuwende lichtconcepten. Vakkennis, kwaliteit en snelheid zijn de sleutelwoorden voor de lichtplannen van lichtplanners. De lichtoplossingen zijn innovatief en zijn eenvoudig te herkennen aan hun trendy toonzetting en hippe design. Als de toonaangevende leverancier van verlichting lopen wij voorop als het gaat om verrassende lichtconcepten. De lichtontwerpers van lichtplanners zijn uw partner op het gebied van verlichting.

Met lichtplanners ontstaat er een totaalconcept in elke smaak en stijl, dat aansluit op uw budget. Dit alles kan in samenspraak met de installateur, (interieur)architect en eindgebruiker.
WERKWIJZE


Ieder bedrijf dient periodiek lichtbronnen te vervangen. Een mooi moment om met ons te kijken of en waar er besparingsmogelijkheden zijn.

Essentieel in onze aanpak is dat ieder armatuur functioneel is.

Door toepassing van speciale reflectoren is het mogelijk om een optimale lichtopbrengst te realiseren. Maar niet alleen voor vervanging van armaturen of lichtbronnen kunt u bij ons terecht. Ook bij nieuw- of verbouw zijn wij de juiste partner.