Wij zijn een lichtadviesbureau dat zijn oorsprong heeft in de retailbranche. Steeds vaker worden we ook gevraagd om met oplossingen voor magazijnen, op- en overslagruimtes, koel- en vriesruimtes en parkeergarages te komen. Omgevingen waar de eisen anders zijn dan in winkels, de nadruk ligt op veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing. Voor deze toepassingen en specifieke eisen hebben we nieuwe oplossingen: Onze Jongens.

Kosten voor verlichting zijn een groot deel van de energiekosten. Het juiste armatuur in combinatie met de juiste lichtbron en reflector levert energiebesparing op, helemaal als er ook gebruik gemaakt wordt van de modernste detectiesensoren.Energie Investeringsaftrek (EIA) voor energie-efficiënte verlichting


Ondernemers die investeren in een energiebesparend bedrijfsmiddel kunnen met de EIA 41% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. U bespaart dan niet alleen op de energierekening maar u hoeft ook minder inkomsten of vennootschapsbelasting te betalen. Als het belastingpercentage over de winst circa 25% is, dan is het netto voordeel ongeveer 10% op het investeringsbedrag. In 2012 kunt u EIA aanvragen voor het vervangen van bestaande binnen- en buitenverlichting van het bedrijfspand. In aanmerking komen onder meer LED-verlichtingssystemen, verlichtingsarmaturen in combinatie met een HF electronisch voorschakelapparaat en een bewegingssensor, daglichtsystemen met spiegel- en prismastuurelementen en vluchtwegsignalering.


Meer informatie


Met succes verzorgt MGH Beheer de subsidieaanvragen voor onze relaties op no-cure, no-pay basis. U kunt hen rechtstreeks contact opnemen via:
Telefoonnummer: 013-5230574
E-Mail: maarten@mghbeheer.nl
Website: www.mghbeheer.nl