De eerste overdekte marktvloer van Nederland

Stockholm, Barcelona, Valencia, Kopenhagen. Bijna iedere wereldstad heeft er één: een overdekte food markt. Een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van verse vis, brood dat nog warm is, mals vlees, ontelbaar veel soorten kaas en groenten net uit de grond. Een markt waar boodschappen doen een belevenis is en waar je lekker kunt neerstrijken voor een drankje of een hapje.


Winkelen, uit eten, parkeren, werken en wonen onder een spectaculaire boog

100 versunits, 15 food shops en 8 restaurants, 228 appartementen, 1200 parkeerplaatsen in 1 Markthal. Stel je eens voor: een overdekte food markt, zo groot als een royaal voetbalveld; met in het hart van de marktvloer zo’n 100 versunits uit alle food branches, aangevuld met bloemen en planten. In de flanken van de boog, ook op de 1e verdieping food shops en horecazaken en zelfs een kookschool. Boven de vloer 10 verdiepingen met ruim 200 appartementen; onder de vloer een supermarkt, een afgesloten logistiek hart voor ondernemers en daaronder ruim 1200 parkeerplaatsen. Een unieke plek om te winkelen, werken, uit te gaan en te wonen.


Het gonst op de overdekte marktvloer van Markthal Rotterdam. De Markthal is zeven dagen per week geopend, op maandag-zaterdag van 10.00-20.00 uur (op vrijdagavond, koopavond, tot 21.00 uur) en op zondag van 12.00-18.00 uur. De restaurants zijn uiteraard langer geopend. Food, food en nog eens food onder een spectaculaire hoefijzervormige boog. Van dagverse vis tot bijzonder gevogelte, van cappuccino tot kaas, van Surinaams tot Zaans, van ijscokraam tot biologische groenten. Restaurantjes en café’s op de begane grond en eerste verdieping, een supermarkt en een ruime parkeergarage in de kelder.

100 vers-units (van gemiddeld netto 20m2) op een vloer van 4.000 m2
Koeling-, opslag- en preparatieruimten (op -1 verdieping) 1.000 m2
Circa 15 Food (gerelateerde) winkels 3.400 m2
Circa 8 horecazaken 2.000 m2
Supermarkt Albert Heijn 1.500 m2
Gall & Gall en Etos 300 m2